Welkom op mijn website! Mijn naam is Berry Huizing-Majoor, en wat ooit begon als een luchtige hobby, is uitgegroeid tot een passie voor het vliegen en het vastleggen van prachtige dronebeelden. Mijn reis begon met het verkennen van de luchtruimten als een louter tijdverdrijf, maar al snel ontdekte ik de ongekende mogelijkheden van dronefotografie en -videografie voor zowel bedrijven als particulieren.

Tot op de dag van vandaag geniet ik niet alleen van het vliegen en de vrijheid die het biedt, maar ook van het boeiende aspect van het maken van verbluffende beelden vanuit de lucht. Het is mijn passie geworden om de wereld vanuit een nieuw perspectief vast te leggen, en ik deel graag mijn ervaringen en kennis met mensen in heel Nederland.

Hier op mijn website vindt u een verzameling van diverse dronefoto's die ik tot nu toe heb gemaakt. Elk beeld vertelt een uniek verhaal en biedt een prachtig uitzicht op verschillende locaties en situaties. Ik hoop dat deze beelden u zullen inspireren en verwonderen, net zoals ze dat voor mij hebben gedaan.

Bovendien heb ik een YouTube-kanaal waarop ik mijn video's deel die ik heb opgenomen met mijn vertrouwde DJI Mavic 2 Pro, Mini 2 en Mini 3 Pro. Deze video's laten u meevliegen op mijn avonturen en geven u een voorproefje van de adembenemende vergezichten die ik heb vastgelegd. U kunt zich abonneren en op de hoogte blijven van mijn nieuwste creaties en vluchten.

Dank u voor uw interesse in mijn passie, en ik kijk ernaar uit om mijn liefde voor dronefotografie en -videografie met u te delen. Welkom in de fascinerende wereld van luchtfotografie!

https://www.youtube.com/channel/UCil5wQ8GQFNVJ1kJsN8FoXw

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin